Black Friday 2013: Cifre uluitoare si vanzari fabuloase - In ce magazine continua reducerile

Sambata, 23 Noiembrie 2013, ora 14:45
1315 citiri
Black Friday 2013: Cifre uluitoare si vanzari fabuloase - In ce magazine continua reducerile

Prima zi de Black Friday, vineri, 22 noiembrie, a adus vanzari uriase pentru magazinele care au participat la promotie. In plus, multi dintre retaileri si-au extins perioada in care ofera discount-uri, asa ca mai exista o sansa pentru cei care inca nu au cumparat ce si-au dorit.

In mod traditional, Black Friday are loc in ultima zi din noiembrie, insa multe dintre magazinele romanesti au furat startul si au inceput perioada de reduceri inainte cu o saptamana.

Iar aceasta strategie s-a dovedit a fi una de succes, avand in vedere ca vanzarile au explodat in prima zi a evenimentului.

Cum s-au descurcat marile magazine

eMAG a vandut, in primele 11 ore ale zilei de Black Friday 2013, cele mai scumpe produse online, stabilind un nou record la 45.000 de euro pentru un Mercedes-Benz, Clasa E 220 CDI Sedan. Pentru acelasi model, magazinul a listat si cel mai mare discount oferit vreodata unui produs tranzactionat online de Black Friday, in valoare de 12.600 de euro. Din cele 63 de autoturisme Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz in valoare totala de un milion de euro, au fost vandute 60.

Citeste mai multe despre Black Friday 2013: Cifre uluitoare si vanzari fabuloase - In ce magazine continua reducerile pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Black Friday reduceri, #Black Friday weekend, #reduceri weekend , #Comert online