Black Friday 2013 - Ce magazine online au intrat in cursa reducerilor

Miercuri, 06 Noiembrie 2013, ora 16:20
4780 citiri
Black Friday 2013 - Ce magazine online au intrat in cursa reducerilor

Anul acesta, Black Friday, este pe 29 noiembrie 2013, asa ca e bine sa incepeti sa va ganditi de acum ce anume vreti sa va luati la reduceri.

Cu toate ca noi romanii nu suntem obisnuiti sa facem afaceri cand cumparam produse, in ultimii ani am inceput sa vedem ce inseamna reducerile adevarate cu ocazia zilei denumite de americani Black Friday.

Chiar daca pentru noi nu are o anume insemnatate, ca si Halloween-ul si Valentine's Day de altfel, am preluat-o si in fiecare an in ultima zi de vineri din noiembrie avem parte de discount-uri in magazine la absolut orice iti trece prin cap. Americanii sarbatoresc cu cumparaturi faptul ca vin sarbatorile si tocmai ce a trecut Ziua Recunostintei- noi suntem bucurosi in schimb sa ne luam ce vrem ieftin!

Discounturile cu adevarat substantiale (intre 30 si uneori 90 la suta) se intampla la electrice si electrocasnice, insa in acest an s-au inscris in aceasta cursa a reducerilor si alte magazine cum ar fi spre exemplu magazinele ce vand piese auto, articole si accesorii pentru femei, site-uri de cadouri personalizate. Exista o mare diferenta fata de pretul obisnuit asa ca treceti la panda pentru a achizitiona ce va doreste inimioara.

Astfel, cateva dintre magazinele online care au intrat in cursa reducerilor de Black Friday 2013 sunt:

www.tiparo.ro - Campania de reduceri va fi de tipul 1 + 1 Gratis. Se livreaza dublu cantitatea comandata, aceasta oferta fiind valabila pentru produse identice

www.motorvip.ro - Acorda reduceri de pana la 50 % la piese auto si accesorii tuning

www.melarox.ro - Ofera reduceri de pana la 60 % la produse electronice, electrocasnice, IT, incorporabile

www.trendylook.ro - Pregateste reduceri de pana la 50 % la articole pentru femei: lenjerie intima, rochii de seara, costume de baie, corsete

www.ciserom.ro - A castigat anul trecut titlul "Cel Mai Promitator Brand Romanesc", pregateste reduceri de 50 % la produsele de pe magazinul online shop.ciserom.ro

www.saxara.ro - Brand participant la Gala Premiilor Ecommerce, pregateste reduceri intre 30 si 70 % la majoritatea produselor.

www.beelegant.ro - Ofera reduceri de pana la 50 % la bijuterii din argint

Este adevarat ca unele situri importante care au participat anul trecut la cumparaturile de Black Friday s-au blocat, asa ca aveti posibilitatea sa cautati alte oferte. Chiar daca acesti comercianti importanti ne asigura ca acest lucru nu se va intampla si anul asta, este bine sa rasfoiti din timp ofertele tuturor magazinelor, sa fiti online exact la ora la care incep reducerile pentru a fi sigur ca ati plasat comanda si ca mai gasiti produsul pe stoc.

Daca va ganditi ca aveti toata ziua de Black Friday la dispozitie, va inselati amarnic pentru ca in afara de blocajele generate de traficul imens cu care nu este obisnuit situl, stocurile cu cele mai bune produse la preturi foarte mici se epuizeaza rapid.

Daca vreti sa va asumati riscul sa mergeti efectiv in magazine de Black Friday, lucrurile stau putin altfel. Faceti-va de acasa un plan bun, o lista, un buget, inarmati-va cu rabdare si tupeu si plecati spre tinta dvs la cele mai mici ore din zi. Doar asa veti reusi sa invingeti si sa gasiti produsele pe care le doriti fara sa chelutuiti bani pe prostii, doar de dragul de face niste economii care de fapt nu exista.

Asa ca, dragi romani, cu rabdare si tact sa profitam de lucrurile bune care ne-au fost aduse din vest: ceva sarbatori noi si, mai presus de orice, cea mai frumoasa zi din an pentru cumparaturi, Black Friday!

Sursa: Comunicatedepresa.ro

#reduceri Black Friday 2013, #oferte Black Friday 2013, #reduceri online Black Friday, #reduceri magazine online, #discount Black Friday , #Comert online