Aplicatia Okazii.ro pentru iPhone. Cumperi rapid de pe telefonul mobil

Miercuri, 07 Noiembrie 2012, ora 16:28
3884 citiri
Aplicatia Okazii.ro pentru iPhone. Cumperi rapid de pe telefonul mobil

Okazii.ro, cel mai mare site de comert online din Romania, a lansat o aplicatie pentru sistemele de operare iOS care permite conectarea la site in timp real, navigarea usoara printre cele peste 2 milioane de produse noi si second-hand si cumpararea articolelor dorite de pe site.

Printre functionalitatile principale ale aplicatiei se numara: comandarea imediata a produselor disponibile pe site-ul Okazii.ro, vizualizarea notificarilor legate de procesul de tranzactionare, posibilitatea de a initia discutii cu alti utilizatori prin intermediul mesajelor si de a adauga la favorite cautari, produse si vanzatori. Un alt punct forte al aplicatiei este posibilitatea de a fi conectat in permanenta la toate produsele aflate la promotie de pe Okazii.ro.

"Lunar, avem pe Okazii.ro peste 250 000 de vizite de pe terminale iPhone. De aici si prioritatea de a dezvolta o aplicatie pentru sistemele iOS si abia apoi pentru alte sisteme de operare, mai putin folosite la momentul actual de catre utilizatorii nostri. Ne-am dorit sa venim in ajutorul acestora cu o aplicatie care sa scurteze simtitor procesul de tranzactionare online", a declarat Mihnea Nicolescu, Director de proiecte Okazii.ro.

Prin aplicatia lansata de Okazii.ro, utilizatorii pot cumpara produsele dorite in trei moduri: fara a-si crea in prealabil un cont, ceea ce contribuie la fluidizarea procesului de vanzare-cumparare; prin intermediul call-center-ului Okazii.ro sau prin intermediul contului deja existent, in cazul utilizatorilor inregistrati pe site-ul Okazii.ro.

In procesul de cumparare direct de pe iPhone, utilizatorii beneficiaza de majoritatea functionalitatilor site-ului, cum ar fi posibilitatea de a schimba mesaje cu alti utilizatori sau de a salva cautari si produse favorite, precum si vanzatori preferati.

O alta functie importanta a acestei aplicatii este posibilitatea de a vizualiza rapid, de oriunde te-ai afla, notificarile primite de la vanzatori sau cumparatori despre produsele cautate si despre stadiul procesului de tranzactie. Aplicatia Okazii.ro este disponibila gratuit pentru download in Appstore si are 4 MB.

România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
În 2023, la nivelul Uniunii Europene, 13,4% din rezidenţi au cumpărat online cărţi, reviste sau ziare tipărite şi doar 7,2% din rezidenţii UE au făcut achiziţii online de cărţi...
#aplicatie Okazii, #aplicatie smartphone, #cumparaturi online , #Comert online