Amazon lanseaza aplicatia Instant Video pentru Xbox 360

Miercuri, 30 Mai 2012, ora 10:31
1859 citiri
Amazon lanseaza aplicatia Instant Video pentru Xbox 360

Libraria video Amazon este disponibila si pentru consolele Microsoft Xbox 360, marindu-se astfel paleta de continut video disponibila pentru utilizatorii acestor dispozitive.

Persoanele care detin console pot sa urmareasca, sa inchirieze sau sa cumpere aproximativ 120.000 de filme sau seriale prin intermediul aplicatiei Instant Video, lansata de Amazon pe Xbox Live Marketplace, potrivit Mashable.

Instant Video este disponibila pentru Play Station 3, Roku si jucatorii care folosesc Blu-ray si dispozitive HDTV. Persoanele care isi fac abonamente pentru Amazon Prime, un serviciu in valoare de 79 de dolari pe an care ofera doua zile gratis de navigare pe Amazon, printre alte beneficii, vor avea acces la un flux de 17.000 de filme si seriale fara nici o taxa suplimentara. Numarul de filme ar putea creste pe masura ce comopania va semna contracte cu mai multe studiouri partenere, precum Discovery, Fox, CBS, NBC, Sony, Viacom sau Warner Bros.

Abonamentul Xbox 360 este necesar pentru accesarea acestui serviciu, dar Amazon ofera o luna gratis pentru Xbox Live Gold tuturor membrilor Amazon Prime. Posesorii de console Xbox 360 care detin si tableta Kindle Fire vor avea posibilitatea sa schimbe dispozitivele intre ele fara sa piarda legatura cu serviciul Amazon.

Compania Amazon a mai anuntat lansarea Watchlist, un nou instrument care le permite utilizatorilor sa tina evidenta filmelor si spectacolelor pe care vor sa le urmareasca pe site.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Amazon aplicatie librarie video, #Amazon Instant Video, #Amazon aplicatie utilizatori console, #Xbox 360 aplicatie Amazon , #Comert online