Obama a strans 3 milioane de dolari pentru campania sa electorala, doar intr-o seara

Vineri, 20 Ianuarie 2012, ora 17:32
987 citiri
Obama a strans 3 milioane de dolari pentru campania sa electorala, doar intr-o seara

Barack Obama a strans joi seara peste 3 milioane de dolari, participand la o serie de evenimente private, organizate la New York.

Cu ocazia unei strangeri de fonduri pentru campania sa prezidentiala, gazduita de Apollo Theater din Harlem, Obama i-a adus un omagiu cantaretului soul Al Green (66 de ani), prezent in sala, interpretand cateva masuri din piesa de mare succes a acestuia, 'Let's Stay Together'. La eveniment au asistat circa 1.500 de persoane, relateaza 20minutes.ch.

Tot joi, putin mai devreme, presedintele american le-a propus donatorilor evrei sa doneze cateva mii de dolari ca sa petreaca cateva clipe cu el sau cel putin 15.000 de dolari ca sa ia masa in prezenta sa.

Evenimentul s-a desfasurat in doua etape, la restaurantul francez al lui Daniel Boulud de pe Upper Street Side, informeaza postul de radio francez RTL. La sosirea in restaurant, in jurul orei 17, Obama a petrecut cateva minute cu circa 100 de invitati care platisera fiecare 5.000 de dolari. Au fost apoi 60 care au participat la o masa cu presedintele, fiecare scotand din buzunar 15.000 de dolari.

Presedintele democrat a mers apoi la regizorul Spike Lee, care a realizat clipurile lui Michael Jackson. Acolo il asteptau 45 de invitati, fiecare platind 38.500 de dolari pentru aceasta intalnire.

A fost o zi buna pentru Obama, care a strans joi 3,25 milioane de dolari pentru campania sa electorala 2012, anunta Franch Morning.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#barack obama, #Obama campanie electorala, #finantare campanie Obama , #USA