Mitt Romney: Orientul Mijlociu are nevoie de leadership american

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 12:29
1227 citiri
Mitt Romney: Orientul Mijlociu are nevoie de leadership american

Tarile Orientului Mijlociu, cuprinse inca de manifestatii antiamericane, au nevoie de un "leadership american", a apreciat candidatul republican la Casa Alba, Mitt Romney.

"Lumea are nevoie de un leadership american. Orientul Mijlociu are nevoie de un leadership american si am intentia sa fiu un presedinte care intruchipeaza acest leadership pe care America il respecta si care noi vrem sa fie admirat oriunde in lume", a declarat Romney in timpul unei reuniuni de campanie la Fairfax, in Virginia.

"Cand privim lumea astazi, se pare ca suntem la mila evenimentelor in loc sa le provocam noi. Ori, una dintre calitatile esentiale ale Americii este de a provoca evenimente", a adaugat Romney in fata a aproximativ 2.700 de sustinatori adunati intr-un parc.

Protestele impotriva filmului antiislam continuau joi in Cairo si in Yemen, unde un manifestant a murit in timpul unui asalt impotriva ambasadei Statelor Unite.

"Daca sunt presedintele Statelor Unite, vom restabili angajamentul nostru miliar si vom face in consecinta ca armata americana sa ramana cea mai puternica din lume", a promis el.

#Mitt Romney Otientul Mijlociu, #leadership american Orientul Mijlociu , #USA