George W. Bush si-a exprimat sprijinul pentru Mitt Romney

Miercuri, 16 Mai 2012, ora 09:16
1304 citiri
George W. Bush si-a exprimat sprijinul pentru Mitt Romney

"Sunt pentru Mitt Romney", a declarat marti pentru postul de televiziune ABC fostul presedinte al Statelor Unite George W. Bush, exprimandu-si sprijinul pentru candidatul republican la Casa Alba, care este pe cale sa obtina investitura pentru a-l infrunta pe Barack Obama in noiembrie.

Bush a facut aceasta afirmatie marti dimineata, in timp ce usile ascensorului se inchideau in fata lui, afirma ABC pe blogul sau.

Fostul presedinte republican (2000-2008) nu a avut multe aparitii mediatice in timpul campaniei pentru alegerile primare republicane, dar sprijinul sau pentru Mitt Romney nu este o surpriza. Candidatul mormon a primit deja in martie sprijinul tatalui sau, George H.W. Bush, fost presedinte republican in perioada 1988-1992.

George W. Bush se exprima marti la Washington pe tema drepturilor omului.

De cand a parasit Casa Alba in ianuarie 2009, Bush s-a abtinut in general sa il critice pe succesorul sau, o sarcina pe care a indeplinit-o insa fostul sau vicepresedinte, Dick Cheney.

George W. Bush si-a publicat la sfarsitul lui 2010 memoriile, cu titlul "Momente decisive".

Cel de-al 43-lea presedinte al Statelor Unite, care ramane foarte nepopular, nu va face campanie alaturi de Mitt Romney, precizeaza postul ABC.

#George W Bush sprijin Mitt Romney, #Casa Alba Mitt Romney, #alegeri SUA Casa Alba , #USA