Barack Obama nu s-a descurcat sa foloseasca un iPhone

Luni, 10 Septembrie 2012, ora 09:44
1133 citiri
Barack Obama nu s-a descurcat sa foloseasca un iPhone

Presedintele american Barack Obama a intampinat dificultati, duminica, in Florida in timp ce a incercat sa sune doi voluntari din cadrul campaniei sale electorale de pe un iPhone, in pofida faptului ca este un sustinator constant al tehnologiei.

Presedintele s-a oprit intr-un birou de campanie din Port St. Lucie, Florida, pentru a le multumi voluntarilor. Apoi, pentru camerele de luat vederi, Obama a incercat sa sune doi voluntari. Dar in momentul in care consilierul Marvin Nicholson i-a inmanat presedintelui iPhone-ul sau personal, acesta nu a reusit sa il faca sa functioneze, se arata pe blogul politic al Washington Times.

Un reporter care a asistat la scena a declarat ca presedinte parea "dezorientat".

"Nu este clar daca stia cum sa sune de pe un iPhone", a declarat reporterul.

In cele din urma Obama a afirmat: "Oh, am reusit sa sun. Tineti-va bine, pot sa fac asta. Vedeti, inca am un BlackBerry."

Candidatul republican la Casa Alba, Mitt Romney, il devanseaza cu un punct pe presedintele democrat in exercitiu Barack Obama in intentiile de vot si este perceput ca fiind mai capabil sa redreseze situatia economica a tarii, potrivit unui sondaj publicat la sfarsitul lunii august.

Barack Obama si Mitt Romney, cot la cot in sondajele de opinie

#Barack Obama iPhone, #Barack Obama tehnologie, #Barack Obama telefoane mobile, #iphone, #obama , #USA