Bani: Ce averi au candidatii la presedintia SUA

Luni, 16 Ianuarie 2012, ora 09:51
3371 citiri
Bani: Ce averi au candidatii la presedintia SUA

Multi dintre candidatii de anul acesta la presedintia Statelor Unite ale Americii au averi de zeci de milioane de dolari. Vezi care sunt cei mai bogati.

Iata care este top cinci al celor mai bogati candidati la presedintia SUA, potrivit unuiCNN:

Mitt Romney: 85-264 milioane de dolari

Mitt Romney, candidatul republican la presedintie este cel mai bogat candidat din cadrul acestor alegeri, averea sa fiind realizata de pe urma dividendelor si castigurilor din investitii.

Jon Huntsman<: 16-72 milioane de dolari

Guvernatorul in varsta de 51 de ani si-a dedicat cariera sectorului public, insa a realizat si o afacere de familie, Huntsman Corporation, evaluata la 25 de milioane de dolari.

Newt Gingirch: 7-31 milioane de dolari

Averea republicanului Newt Gingirch se ridica la minim 7 milioane de dolari, mare parte fiind realizata prin compania sa, Gingirch Productions, o companie evaluata la 2,4 milioane de dolari.

Barack Obama: 2,8-11,8 milioane de dolari

Actualul presedinte american are un salariu de 400.000 de dolari, iar Centrul pentru Politici Responsabile ii estimeaza venitul undeva intre 2,8 si 11 milioane de euro.

Obama este singurul democrat aflat pe lista celor mai bogati candidati la presedintia SUA.

Ron Paul:2,4-5,4 milioane de dolari

Congresmanul, Ron Paul are o avere evaluata la minim 2,4 milioane de dolari, realizata prin portofoliul sau de investitii din domeniul minier.

#averi candidati presedintie SUA, #obama presedinte sua, #avere Obama, #avere Huntsman , #USA