Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bani: Ce averi au candidatii la presedintia SUA

Bani: Ce averi au candidatii la presedintia SUA


Multi dintre candidatii de anul acesta la presedintia Statelor Unite ale Americii au averi de zeci de milioane de dolari. Vezi care sunt cei mai bogati.

Iata care este top cinci al celor mai bogati candidati la presedintia SUA, potrivit unuiCNN:

Mitt Romney: 85-264 milioane de dolari
Mitt Romney, candidatul republican la presedintie este cel mai bogat candidat din cadrul acestor alegeri, averea sa fiind realizata de pe urma dividendelor si castigurilor din investitii.

Jon Huntsman<: 16-72 milioane de dolari
Guvernatorul in varsta de 51 de ani si-a dedicat cariera sectorului public, insa a realizat si o afacere de familie, Huntsman Corporation, evaluata la 25 de milioane de dolari.

Newt Gingirch: 7-31 milioane de dolari
Averea republicanului Newt Gingirch se ridica la minim 7 milioane de dolari, mare parte fiind realizata prin compania sa, Gingirch Productions, o companie evaluata la 2,4 milioane de dolari.

Barack Obama: 2,8-11,8 milioane de dolari
Actualul presedinte american are un salariu de 400.000 de dolari, iar Centrul pentru Politici Responsabile ii estimeaza venitul undeva intre 2,8 si 11 milioane de euro.

Obama este singurul democrat aflat pe lista celor mai bogati candidati la presedintia SUA.

Ron Paul:2,4-5,4 milioane de dolari
Congresmanul, Ron Paul are o avere evaluata la minim 2,4 milioane de dolari, realizata prin portofoliul sau de investitii din domeniul minier.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3010 ori