Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

MAGYAR NEMZET: Intalnire a oamenilor de afaceri din Romania si Ungaria

MAGYAR NEMZET: Intalnire a oamenilor de afaceri din Romania si Ungaria
MAGYAR NEMZET (Ungaria) - Potrivit agentiei MTI, Uniunea mestesugarilor si micilor producatori din judetul Szabolcs-Szatmr-Bereg din Ungaria are in vedere infiintarea unui grup transfrontalier al mestesugarilor maghiari si romani.

Acest plan a fost anuntat marti in cadrul unei conferinte a oamenilor de afaceri maghiari si romani, cu titlul "Punte 2007", care a avut loc la Nyregyhza. Un proiect anterior similar s-a dovedit a fi un succes, permitand micilor intreprinzatori maghiari din Romania sa cunoasca cerintele Uniunii Europene, a mentionat Jzsef Geresi, participant la conferinta.

Ca rezultat al proiectului sustinut de UE, sistemul de relatii dintre organizatiile si specialistii in problemele intreprinzatorilor din judetele Szabolcs-Szatmr-Bereg din Ungaria si Satu Mare din Romania a venit in intampinarea crearii unor retele de cooperare dintre acestea. Pe viitor, avem in plan infiintarea unei retele maghiaro-romane transfrontaliere a mestesugarilor. La editia de anul acesta a mestesugarilor sub egida "Punte 2007", aaproape 40 de firme maghiare si romane si-au prezentat produsele la Nyregyhza.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://rador.srr.ro/ target=_blank>Rador</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1095 ori