UE vrea solutii concrete pentru combaterea pirateriei

Luni, 30 Martie 2009, ora 16:25
1200 citiri
UE vrea solutii concrete pentru combaterea pirateriei

Comisarul european pentru piata interna si servicii si membrii Parlamentului European vor lansa joi o platforma europeana care va actiona ca element-cheie in lupta impotriva produselor contrafacute si a descarcarii ilegale de pe internet si alte incalcari ale drepturilor de proprietate intelectuala.

"Anul trecut ne-am intalnit sa discutam masurile de care este nevoie pentru a lupta impotriva bunurilor falsificate. In acest an vrem sa venim cu solutii concrete. Am incredere ca Observatorul european despre contrafacere si piraterie, alaturi de alte initiative pe care le-am lansat, ne va ajuta in mod semnificativ sa actionam impotriva furtului de proprietati intelectuale", a declarat, luni, comisarul european pentru piata interna si servicii, Charlie McCreevy, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene (CE).

Observatorul va functiona ca o platforma pentru colectarea de date, cresterea informarii in acest domeniu, facilitarea dialogului, schimbul de pareri si bune practici in intarirea drepturilor de proprietate intelectuala intre mediul de afaceri si autoritati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autor, #de, #descarcari, #drepturi, #ilegale, #piraterie, #solutii, #ue , #UE