Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Piata de PC-uri va depasi un miliard de euro dupa aderarea la UE

Piata de PC-uri va depasi un miliard de euro dupa aderarea la UE
Valoarea pietei de hardware, software si servicii conexe va depasi un miliard de euro, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, cu o pondere de 50 la suta pe domeniul produselor hardware, sustin reprezentantii companiei IT&S, intr-un comunicat de presa.

'Cu o cifra de afaceri de 14 milioane de euro realizata in 2006, ceea ce reprezinta o crestere de 100 la suta fata de anul anterior, in 2007 ne propunem atingerea volumului de 20 milioane euro, iar in 2008 urmarim obiectivul de 30 milioane euro', a declarat Dana Iorga Chief Operating Officer, IT&S.

De asemenea, aceasta a precizat ca in 2006 compania IT&S si-a dublat vanzarile de produse IT fata de anul anterior, iar in 2007 isi propune o crestere similara, cu o atentie suplimentara acordata gamei de servere si solutii.

IT&S, companie cu capital integral romanesc ce activeaza in industria de IT&C ca importator si distribuitor al unor marci clasa A pe categoriile Copy & Print, Document Management & IT Solutions si Imaging & Multimedia, a devenit distribuitor autorizat al companiei Dell, incepand cu ianuarie 2007.

Potrivit comunicatului companiei, IT&S are o cota de piata de 16,5 la suta pe partea de nootebook-uri. Venitul net estimat de Compania Dell, producator de computere si solutii (PC -uri si nootebook-uri, servere si solutii de stocare a datelor) este de 55,9 miliarde dolari pe 2006, este mentionat in comunicat.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 819 ori