Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

La ce usi bati pentru banii de la UE

La ce usi bati pentru banii de la UE

Daca ai o idee de afaceri si vrei sa afli daca Uniunea Europeana te poate sprijini financiar in realizarea ei, adreseaza-te celor mai apropiate institutii cu expertiza in domeniu.

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) dispune de un numar de 1.262 de experti in domeniu care asigura implementarea tehnica si financiara a Fondului European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (FEADR).

Peste 1.000 de specialisti care iti pot oferi informatiile necesare pentru a accesa un sprijin nerambursabil de la Uniunea Europeana

Etape in accesarea fondurilor

Pentru a obtine sprijin nerambursabil de la Uniunea Europeana, solicitarea ta insotita de toata documentatia necesara va parcurge mai multe etape:

1. Alegerea firmei de consultanta.

2. Firma de consultanta si, dupa caz, firma de proiectare intocmesc documentatiile pentru avize, dosarul (inclusiv studiul de fezabilitate) si cererea de finantare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 914 ori
Citeste mai multe desprebani UE fonduri europene