ArcelorMittal doneaza 1 milion de dolari pentru Haiti

Luni, 25 Ianuarie 2010, ora 16:31
1317 citiri
ArcelorMittal doneaza 1 milion de dolari pentru Haiti

ArcelorMittal, prin intermediul Fundatiei ArcelorMittal, doneaza 1 milion de dolari pentru sprijinirea eforturilor de ajutorare a locuitorilor din Port-au-Prince, Haiti, dupa ce un cutremur de 7 grade a lovit insula la inceputul acestui an, a anuntat compania siderurgica, conform NewsIn.

"Intr-o prima etapa, la doua zile dupa producerea dezastrului natural, compania si-a anuntat sprijinul pentru interventia de urgenta a organizatiei Medecins sans Frontieres (MSF) in Port-au-Prince, facand o donatie de 100.000 USD. Astazi, compania a crescut ajutorul la un total de 1 milion de dolari.

Aceasta donatie va fi oferita atat in bani, cat si in bunuri, oferind asistenta pentru reconstruirea cladirilor din Haiti.

De asemenea, ArcelorMittal isi incurajeaza angajatii sa sprijine alte initiative locale", se arata intr-un comunicat remis, luni, de compania siderurgica ArcelorMittal.

Grupul ArcelorMittal a contribuit anterior si pentru sprijinirea altor regiunilor afectate, dupa cutremurul din Turcia (1999), ciclonul Myanmar (2008), cutremurul din Sichuan (2008), cutremurul din Italia (2009) si a sprijinit regiunile afectate de uraganul Katrina din SUA (2005).

#arcelormittal, #haiti, #milion, #dolari , #Turcia