Liderii lumii, prezentati ca turisti la plaja intr-un fotomontaj realizat inainte de summitul G20 Foto

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 16:30
1413 citiri
Liderii lumii, prezentati ca turisti la plaja intr-un fotomontaj realizat inainte de summitul G20 Foto
Foto: G20

Liderii lumii sunt prezentanti vineri asemenea unor turisti aflati la plaja, intr-un fotomontaj realizat de tabloidul australian Courier-Mail inainte de summitul G20, care are loc sambata si duminica la Brisbane, in estul Australiei.

In acest fotomontaj, presedintele francez Francois Hollande este surprins in timp ce se pregateste sa guste dintr-un pahar de vin, iar cancelarul german Angela Merkel, cu palarie si ochelari de soare, imbratiseaza un koala, in timp ce liderul american Barack Obama este in pantaloni scurti, iar Vladimir Putin, numit "Ruski" de tabloidul australian, poarta o palarie confectionata din cartonul unui pachet de bere, scrie Mediafax.

Presedintele francez, intr-o camasa de culoare bej, se afla alaturi de omologul sau sud-african Jacob Zuma, cu o sticla de bere in mana, in fotomontajul inedit publicat pe prima pagina de tabloidul Courier-Mail.

Noul presedinte indonezian Joko Widodo este, in schimb, prezentat in apropierea unui gratar, unde sunt observati, de asemenea, premierul japonez Shinzo Abe, in costum de salvamar, si presedinta Braziliei Dilma Rousseff, in costum de scafandru.

"Bine ati venit in paradis!", titreaza tabloidul, inaintea summitului liderilor din statele G20.

Publicatia australiana adopta insa si un ton serios intr-un articol dedicat summitului G20, in care ii cere presedintelui Vladimir Putin sa "ceara scuze" australienilor pentru prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina.

Avionul Malaysia Airlines s-a prabusit in iulie intr-o zona din estul Ucrainei controlata de rebelii prorusi si, potrivit occidentalilor, tragedia a fost provocata de o racheta livrata de Rusia separatistilor.

Catastrofa s-a soldat cu 298 de morti, printre care 38 de cetateni australieni, si a provocat tensiuni intre Moscova si Canberra.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#G20 summit , #summit G20