Ziua in care am aflat ca parintii nostri sunt spioni rusi in America - povestea a doi frati canadieni

Luni, 09 Mai 2016, ora 19:52
687 citiri

Cum ar fi ca intr-o zi sa te trezesti la usa cu serviciile secrete care iti spun ca parintii tai sunt, de fapt, spioni ai Rusiei. Asta au patit Tim si Alex Foley chiar in ziua in care primul implinea 20 de ani.

Cei doi frati s-au nascut in Canada, dar in ultimii ani au trait in SUA. Tatal lor, Donald Heathfield, a studiat la Paris si la Harvard, iar in ultimii ani lucra la o firma de consultanta, in timp ce mama, Tracey Foley, lucra ca agent imobiliar, dupa ce ani de zile s-a ocupat de cresterea copiilor, arata The Guardian.

In ziua in care a implinit 20 de ani, Tim Foley planuia sa iasa cu prietenii in oras, iar cand cineva a sunat la usa, Tracey a crezut ca amicii fiului sau au venit sa ii faca o surpriza. De fapt, in fata usii erau agentii FBI. Dupa ce au intrat in casa si au cautat in fiecare incapere, agentii au plecat cu Donald si Tracey Foley.

Spionii rusi din SUA, mai degraba Austin Powers decat James Bond

Cei doi baieti au vazut cum parintii lor erau incatusati si ...citeste mai departe despre "Ziua in care am aflat ca parintii nostri sunt spioni rusi in America - povestea a doi frati canadieni" pe Ziare.com

#spioni rusi America, #spioni rusi, #canadieni spioni rusi , #Stiri International