Zeci de republicani influenti isi retrag sprijinul pentru Trump si cer sa i se taie fondurile de campanie

Vineri, 12 August 2016, ora 17:12
896 citiri
Zeci de republicani influenti isi retrag sprijinul pentru Trump si cer sa i se taie fondurile de campanie
Foto: Facebook/Donald Trump

Zeci de membri influenti ai Partidului Republican cer, intr-o scrisoare deschisa, orprirea finantarii campaniei lui Donald Trump, candidat la Casa Alba.

Semnatarii scrisorii apreciaza ca Trump "dezbina" si ca este "incompetent", asa ca partidul ar trebui sa se concentreze pe un candidat cu sanse reale la alegerile din aceasta toamna, scrie Politico.

In scrisoarea destinata liderului republican Reince Priebus, semnatarii cer un "transfer imediat" al fondurilor partidului spre alegerile senatoriale (un sfert din Senat va fi schimbat in noiembrie) si spre Camera Reprezentantilor, unde sunt in joc toate cele 435 de locuri.

Republicanii care au semnat scrisoarea spun ca fondurile ar trebui folosite pentru ca alegerile sa nu se transforme intr-o "mare democrata".

"Nu ar trebui sa fie o decizie greu de luat, sansele lui Donald Trump de a fi ales se evapora pe zi ce trece", ...citeste mai departe despre "Zeci de republicani influenti isi retrag sprijinul pentru Trump si cer sa i se taie fondurile de campanie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fonduri campanie Donald Trump, #Trump atacat republicani, #Trump alegeri prezidentiale fonduri , #Stiri International