Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Wikipedia nu merge si ne vom putea stoca datele personale: Revista presei de business

Wikipedia nu merge si ne vom putea stoca datele personale: Revista presei de business


Cele mai populare site-uri inactive, in urma prostestului SOPA

Miercuri, mai multe companii de tehnologie isi vor sista serviciile online pentru a demonstra impotriva reglementarilor a doua legi controversate din Statele Unite: PIPA si SOPA.

Pipa este un proiect de lege care ar da guvernului SUA si detinatorilor de drepturi de autor puteri asupra site-urilor care sunt banuite ca incalca drepturile de autor. Votul pentru aprobarea acestei legi va avea loc in data de 24 ianuarie.

SOPA este o versiune similara a legii amintite, propusa in Camera Reprezentantilor din SUA.

In cine ai increderem ai mare pentru datele confidentiale: Facebook sau banci?

Facebook si Google, dar si alte companii online, colecteaza datele personale ale utilizatorilor online si le folosesc pentru a obtine profituri uriase din publicitate. SWIFT (Society for Worldwide Interbank FinancialTelecommunication),o organizatie globala nonprofit, lucreaza la un sistem care le-ar permite utilizatorilor de Internet sa-si stocheze si sa-si administreze singuri propriile date, precum o banca isi administreaza banii.

Companii in care merita sa investesti

Forbes face o lista de companii inovative, in care merita investiti bani. Aceste companii si-ar putea creste considerabil cota de piata pe termen lung.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1498 ori