Vot crucial pentru salvarea Greciei si in Parlamentul Olandei: Guvernul atacat cu motiune de cenzura

Miercuri, 19 August 2015, ora 08:22
1047 citiri
Vot crucial pentru salvarea Greciei si in Parlamentul Olandei: Guvernul atacat cu motiune de cenzura
Foto: Guvernul Olandei

Guvernul olandez al prim-ministrului Mark Rutte (foto) este de asteptat sa se confrunte cu o motiune de cenzura din partea rivalului eurosceptic si de extrema-dreapta Geert Wilders, cand Parlamentul va dezbate ultimul program de ajutor pentru Grecia miercuri.

In timpul campaniei sale electorale din 2012, Rutte a promis "niciun cent mai mult pentru Grecia", un sentiment aprobat de Wilders, de partidul liberal al lui Rutte si majoritatea alegatorilor olandezi, informeaza Reuters.

Wilders a declarat ca, daca guvernul olandez este de acord sa contribuie din nou pentru Grecia, el va depune o motiune de cenzura.

Dar pachetul actual de salvare a fost negociat de ministrul de Finante al lui Rutte, Jeroen Dijsselbloem, de la partidul laburist in cadrul coalitiei centriste. Motiunea nu este de asteptat sa obtina suficient sprijin pentru a trece in ...citeste mai departe despre "Vot crucial pentru salvarea Greciei si in Parlamentul Olandei: Guvernul atacat cu motiune de cenzura" pe Ziare.com

#acord salvare Grecia Parlament Olanda, #Olanda vot Parlament Grecia, #Olanda motiune cenzura Grecia , #Stiri International