Voronin, catre Schulz: Autoritatile romane sustin actiunile de divizare teritoriala a Moldovei

Marti, 07 Iulie 2015, ora 19:00
954 citiri
Voronin, catre Schulz: Autoritatile romane sustin actiunile de divizare teritoriala a Moldovei
Foto: Ziare.com

Liderul Partidului Comunistilor din R. Moldova, Vladimir Voronin, i-a trimis o scrisoare presedintelui PE, Martin Schulz, in care afirma ca autoritatile romane sustin actiunile de divizare teritoriala a Republicii Moldova si promoveaza o politica de "incorporare" a acestei tari.

"Un rol foarte distructiv in destabilizarea situatiei in tara, apeluri la divizare teritoriala il joaca autoritatile Romaniei si asa-numitele comitete pentru unificarea Basarabiei", sustine presedintele PCRM, Vladimir Voronin, intr-o scrisoare trimisa liderului Parlamentului European, Martin Schulz, scrie deschide.md.

Potrivit sursei citate, presedintele PCRM scrie ca "autoritatile romane sustin actiunile de divizare teritoriala a Republicii Moldova" si ii cere socoteala presedintelui PE pentru faptul ca Romania nu este taxata "pentru politica expansionista si de acaparare a Republicii Moldova".

Scrisoarea este in limba rusa.

Moldovenii au votat unirea cu Romania - Fotoreportaj

In document se ...citeste mai departe despre "Voronin, catre Schulz: Autoritatile romane sustin actiunile de divizare teritoriala a Moldovei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Voronin divizare teritoriala Moldova, #Voronin Marea Adunare Nationala, #unire Romania Moldova, #Voronin unire Moldova Romania , #Stiri International