Vom calatori curand in Canada fara vize? Guvernul anunta cand vor fi reluate discutiile

Marti, 12 Iulie 2016, ora 22:58
762 citiri
Vom calatori curand in Canada fara vize? Guvernul anunta cand vor fi reluate discutiile
Foto: Arhiva Ziare.com

Seful Cancelariei prim-ministrului roman, Dragos Tudorache, spune ca a convenit cu ministrul canadian pentru migratie, refugiati si cetatenie, John McCallum, ca discutiile privind eliminarea vizelor pentru aceasta tara sa fie reluate.

O noua runda de negocieri va avea loc dupa ce Guvernul canadian isi va reincepe activitatea, in luna septembrie, existand speranta ca o decizie in cazul acestora sa fie luata curand.

"Am reiterat pozitia exprimata de premierul Dacian Ciolos in cadrul intalnirii pe care a avut-o la Ottawa cu prim-ministrul Justin Trudeau, si anume ca Romania doreste sa sprijine procesul de ratificare a Acordului economic si comercial UE-Canada (CETA), insa, pentru a putea sa faca acest lucru, este nevoie ca problematica vizelor sa fie rapid rezolvata.

Credem ca liberalizarea schimburilor de bunuri si servicii intre UE si Canada ar fi golita de sens pentru cetatenii ...citeste mai departe despre "Vom calatori curand in Canada fara vize? Guvernul anunta cand vor fi reluate discutiile" pe Ziare.com

#vize Canada discutii, #negocieri vize Canada, #vize Canada , #Stiri International