Vladimir Putin il admira pe presedintele Venezuelei pentru curajul sau

Marti, 11 Iulie 2017, ora 16:32
1141 citiri
Vladimir Putin il admira pe presedintele Venezuelei pentru curajul sau
Foto:Twitter/Vladimir Putin

Intr-un comunicat de presa, Ministerul de Externe de la Caracas a dat asigurari ca Putin si Maduro au avut o "convorbire telefonica indelungata si placuta" in care seful statului venezuelean a auzit de la colegul sau rus cuvinte de "respingere a eforturilor politice, interne si externe, care ignora ordinea constitutionala a Republicii Bolivariene Venezuela".

Maduro se confrunta cu un val de proteste antiguvernamentale care in peste 100 de zile au facut 91 de morti, sute de raniti si de persoane arestate.

Potrivit comunicatului difuzat de MAE venezuelean, Putin "i-a recunoscut presedintelui Maduro curajul si efortul de a mentine stabilitatea si pacea tarii" si l-a informat ca stie "cu exactitate despre tentativele externe care se organizeaza impotriva Venezuelei", apreciind totodata ca "numai poporul venezuelean isi poate stabili propriul destin".

Discutia telefonica dintre cei doi presedinti, calificata de MAE venezuelean drept "o convorbire telefonica obisnuita", de "evaluare a relatiilor excelente existente intre ambele guverne", s-a axat pe teme bilaterale, precum "cooperarea in domeniul securitatii si apararii, energie, agricultura, stiinta si tehnologie si cultura".

Atac cu grenade, din elicopter, asupra Curtii Supreme a Venezuelei. Presedintele acuza un atac terorist (Video)

Violente incredibile in Parlamentul din Venezuela: 7 deputati au fost raniti intr-un atac care a durat 9 ore (Video) ...citeste mai departe despre "Vladimir Putin il admira pe presedintele Venezuelei pentru curajul sau" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin admiratie Nicolas Maduro, #Nicolas Maduro Venezuela , #Stiri International