Vladimir Putin a spus pentru prima data public ca are nepoti

Sambata, 10 Iunie 2017, ora 20:46
791 citiri
Vladimir Putin a spus pentru prima data public ca are nepoti
Foto: Arhiva (Kremlin)

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat pentru prima oara in public ca este bunic, avand deja nepoti, dar fara sa ofere mai multe detalii in acest sens

Regizorul american Oliver Stone a realizat recent un film despre liderul rus. In timpul interviului, cineastul l-a intrebat pe presedintele rus daca isi iubeste nepotii. Cunoscutul regizor nu l-a intrebat, insa, cati nepoti are si care dintre fiice este mama nepotilor sai.

"Putin a spus 'da' (cand i-a fost adresata intrebarea), dar a recunoscut ca nu are prea mult timp sa se joace cu ei", a relatat CNN, difuzand fragmente din acest interviu realizat de Oliver Stone.

Un film documentar despre Vladimir Putin, realizat de Oliver Stone, de trei ori premiat cu Oscar, este programat sa fie difuzat pe canalul de cablu Showtime in 12-15 iunie.

Presedintele rus, a carui viata personala este subiect tabu in Rusia de la venirea sa la putere in 2000, are doua fiice - Maria si Ekaterina. Ele duc o viata discreta si oficial se cunosc prea putine lucruri despre acestea. Putin a spus doar ca fetele sale traiesc si lucreaza in Rusia.

Putin, dezvaluiri rare despre misterioasele sale fiice: Sunt mandru de eleA fost gasita misterioasa fiica a lui Putin? Un critic al Kremlinului face dezvaluiri

Presa independenta rusa a scris ca fiica cea mica a presedintelui rus deruleaza proiectul "Innopraktika", in colaborare cu Universitatea de Stat din Moscova, sub numele de Ekaterina Tihonova. Sotul ei ar fi Kirill Samalov, fiul unui prieten al sefului statului rus. Proiectul atribuit fiicei lui Putin reprezinta un amplu program investitional pentru crearea unui centru similar Silicon Valley la Moscova.

In aprilie 2013, Putin a anuntat public ca a divortat de sotia sa Liudmila, dupa un mariaj de 30 de ani. ...citeste mai departe despre "Vladimir Putin a spus pentru prima data public ca are nepoti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin nepoti , #Stiri International