Viktor Orban vrea o armata europeana comuna: Sa dea Domnul sa nu fie nevoie de ea

Sambata, 23 Iulie 2016, ora 16:20
732 citiri
Viktor Orban vrea o armata europeana comuna: Sa dea Domnul sa nu fie nevoie de ea
Foto: Facebook / Orban Viktor

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, sambata, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, ca Europa are nevoie de o armata comuna, "nu doar de forma, ci si de fond", pentru intarirea sigurantei si stabilitatii in zona, dupa Brexit si cresterea migratiei dinspre Africa si Asia.

Premierul ungar sustine ca NATO joaca un rol foarte important in regiune, fiind capabila sa garanteze pacea in Europa, insa considera ca este nevoie si de o armata comuna europeana pentru intarirea stabilitatii si sigurantei, informeaza News.ro.

"In continuare NATO este un lucru de care avem nevoie si trebuie sa fim membri activi in NATO, este clar. Marea Britanie sau Regatul Unit, a cincea economie de importanta globala, o forta si o putere nucleara, a iesit din structurile europene, deci eu cred ca din acest motiv trebuie sa ne gandim foarte serios la crearea unei armate comune in spatiul comunitar si avem nevoie de o armata adevarata, unde sa avem un singur limbaj comun, in care se dau ...citeste mai departe despre "Viktor Orban vrea o armata europeana comuna: Sa dea Domnul sa nu fie nevoie de ea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Viktor Orban Tusnad, #Viktor Orban armata , #Stiri International