Viktor Orban: Prin sanctiunile impuse Rusiei, UE se impusca in picior

Vineri, 15 August 2014, ora 17:54
1081 citiri
Viktor Orban: Prin sanctiunile impuse Rusiei, UE se impusca in picior

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a comentat sanctiunile pe care Uniunea Europeana le-a impus Rusiei, afirmand ca aplicarea unor astfel de masuri inseamna ca UE "s-a impuscat singura in picior".

Intr-o interventie la un post de radio, Orban a spus ca "politica sanctiunilor urmata de Occident ne provoaca noua mai mult rau decat Rusiei", relateaza BBC.

"In politica, asta inseamna sa te impusi singur in picior", mai afirma prim-ministrul maghiar, care a adaugat ca nu doar fermierii europeni au nevoie de compensari din partea UE, dupa pierderea exporturilor catre Rusia, ci "intreaga politica de sanctiuni ar trebui regandita".

SUA schimba regulile si extind sanctiunile: Cum poate fi afectata Rusia

Afirmatiile sale au fost facute dupa o intalnire cu omologul sau slovac, Robert Fico, care de asemenea a criticat sanctiunile impuse de Uniunea Europeana. La randul sau, premierul Slovaciei a numit joi sanctiunile impotriva Rusiei un gest "fara sens": "De ce ar trebui sa punem in ...citeste mai departe despre "Viktor Orban: Prin sanctiunile impuse Rusiei, UE se impusca in picior" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Viktor Orban sanctiuni Rusia, #Orban sanctiuni impuscat picior, #UE sanctiuni Rusia , #Stiri International