Viktor Orban l-a primit pe Chuck Norris in Ungaria: Sunt un luptator de strada. Liberalii ma urasc

Miercuri, 28 Noiembrie 2018, ora 20:25
1075 citiri
Viktor Orban l-a primit pe Chuck Norris in Ungaria: Sunt un luptator de strada. Liberalii ma urasc
Foto: Fcebook / Orban Viktor

Viktor Orban, premierul Ungariei, l-a primit in vizita pe Chuck Norris, pe care l-a plimbat cu masina si i-a aratat cum se antreneaza trupele speciale maghiare. Intalnirea a fost filmata si postata pe pagina sa de Facebook.

Orban i-a spus lui Chuck Norris ca liberalii il urasc mai tare decat pe Donald Trump si ca 90% dintre comentariile la adresa lui sunt negative, arata Euronews.

Premierul Ungariei l-a plimbat pe american cu masina si i-a spus ca el nu face parte din elitele tarii, ca a plecat de jos, dintr-un sat, si ca se poate considera un luptator de strada.

Orban l-a dus pe Chuck Norris, celebru pentru filmele sale de actiune, sa vada cum se antreneaza trupele antitero si s-au pozat impreuna cu luptatorii maghiari.

Norris se afla in Ungaria la invitatia unei fundatii caritabile, pentru a tine niste prelegeri, iar premierul Viktor Orban nu a ratat ocazia de a se intalni cu el si a realiza o filmare care a strans peste 14.000 de aprecieri in doar cateva ore, pe Facebook, fiind intitulata foarte scurt: "Kopok // Rangers" (in maghiara se traduce copoi, caine de vanatoare - n.red.).

Videoclipul subtitrat in engleza de Euronews poate fi urmarit AICI.

V.D. ...citeste mai departe despre "Viktor Orban l-a primit pe Chuck Norris in Ungaria: Sunt un luptator de strada. Liberalii ma urasc" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Viktor Orban Chuck Norris , #Stiri International