Viktor Orban i-a declarat razboi lui George Soros: Ungaria trebuie sa riposteze!

Sambata, 15 Aprilie 2017, ora 16:50
2788 citiri
Viktor Orban i-a declarat razboi lui George Soros: Ungaria trebuie sa riposteze!
Foto: Facebook/Orban Viktor

Premierul Ungariei, Viktor Orban, si-a justificat masurile controversate impotriva Universitatii Central-Europene (CEU) din Budapesta, acuzandu-l pe fondatorul acesteia, George Soros, ca sprijina imigratia ilegala.

Intr-un interviu publicat, sambata, in cotidianul ungar Magyar Idok, citat de DPA, Orban si-a reluat atacurile la adresa fondatorului CEU, miliardarul american de origine ungara George Soros.

"Intreaga chestiune se invarte in jurul lui George Soros, ascuns vederii publice si tinand cont de organizatiile sale ungare, care sprijina imigratia ilegala", a sustinut Orban.

Premierul ungar l-a acuzat pe Soros ca finanteaza "nenumarate organizatii de lobby deghizate in asociatii civice" si ca mentine "o retea in toata puterea cuvantului, cu propriii purtatori de cuvant, cu propria media, cu cateva sute de oameni, propria universitate".

Ungaria trebuie sa se protejeze impotriva acestor lucruri si "sa riposteze", a adaugat Orban.

Presedintele Ungariei a promulgat legea care ar putea duce la inchiderea universitatii lui SorosUE lanseaza o ancheta cu privire la legea anti-Soros, care vizeaza universitatea fondata de acestaGuvernul de la Budapesta face un pas inapoi: Universitatea lui Soros si-ar putea continua activitatea ...citeste mai departe despre "Viktor Orban i-a declarat razboi lui George Soros: Ungaria trebuie sa riposteze!" pe Ziare.com

#Orban Soros sprijinire imigratie ilegala, #Orban universitate Soros, #universitate Soros Ungaria , #Stiri International