Viktor Orban: Crearea Statelor Unite ale Europei, ceva nebunesc si periculos

Sambata, 19 Decembrie 2015, ora 19:52
756 citiri
Viktor Orban: Crearea Statelor Unite ale Europei, ceva nebunesc si periculos
Foto: Facebook/Orban Viktor

Elita politica europeana este inchistata intr-o carapace ideologica si nu prea mai are nicio legatura cu realitatea, iar un exemplu clar in acest sens il reprezinta criza refugiatilor, a declarat premierul ungar Viktor Orban.

"Avem nevoie de o Europa cu identitate proprie si cu stima de sine pentru a putea fi din nou puternica", intrucat Europa si-a neglijat radacinile si traditiile nationale, a subliniat seful executivul ungar intr-un interviu publicat sambata de cotidianul ceh Lidove Noviny, preluat de MTI.

In acest context el a estimat ca ar fi "nebunesc si periculos" sa se construiasca o structura suprastatala cum ar fi Statele Unite ale Europei, "un continent fara natiuni". "Dar, din fericire, cetatenii europeni vor avea forta sa se protejeze pe ei si intregul continent" in fata unei asemenea evolutii, anticipeaza seful executivului de la Budapesta.

El a spus in continuare ca aceia care privesc imigrantii ca pe o forta de munca isi vor da seama intr-o zi de dificultatile ...citeste mai departe despre "Viktor Orban: Crearea Statelor Unite ale Europei, ceva nebunesc si periculos" pe Ziare.com

#Ungaria refugiati, #Viktor Orban imigranti, #Ungaria Viktor Orban Europa , #Stiri International