Viitoarea Prima Doamna a SUA si-a modificat CV-ul: A sters ceva din trecutul sau din Slovenia

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 17:17
1015 citiri

Viitoarea Prima Doamna a Statelor Unite, Melania Trump, si-a modificat CV-ul, dupa ce initial scrisese ca a absolvit studii universitare in Slovenia. Dupa ce presa a inceput sa puna intrebari, ea a sters acesta mentiune.

La inceputul acestui an, sotia lui Donald Trump scria in CV-ul sau de pe site-ul www.melaniatrump.com ca absolvit cursuri de design si arhitectura la o universitate neprecizata din Slovenia, tara sa de origine, relateaza NBC News.

In luna aprilie, insa, revista GQ scria ca fostul top-model "s-a mutat la Milano in primul an de facultate, renuntand, practic" la studii. Articolul includea un interviu cu Melania Trump, precum si cu prieteni si fosti colegi ai acesteia.

Dupa aceea, semnele de intrebare in legatura cu CV-ul sotiei lui Trump au devenit tot mai multe.

Blaz Matija Vogelnik, un profesor care i-ar fi predat pentru scurt timp Melaniei Trump la Universitatea din Ljubljana, a declarat pentru NBC News ca aceasta nu a absolvit cursurile.

"Nu a terminat ...citeste mai departe despre "Viitoarea Prima Doamna a SUA si-a modificat CV-ul: A sters ceva din trecutul sau din Slovenia" pe Ziare.com

#Melania Trump modificat CV, #Melania Trump CV studii Slovenia , #Stiri International