Victoria Nuland: E o coincidenta ca nu m-am intalnit cu premierul Victor Ponta

Sambata, 11 Ianuarie 2014, ora 17:33
1528 citiri
Victoria Nuland: E o coincidenta ca nu m-am intalnit cu premierul Victor Ponta
Foto: MAE

Victoria Nuland, asistent al secretarului de Stat al SUA, a dat de inteles, sambata, ca este o coincidenta faptul ca nu s-a intalnit cu premierul Victor Ponta.

"Domnul premier a avut o intalnire cu Joe Biden in SUA, s-au transmis mesaje oneste atunci, a fost o intamplare ca dumnealui avea alte angajamente astazi si am incredere ca ministrul de Externe (Titus Corlatean - n.red.) ii va transmite concluziile discutiilor", a precizat emisarul SUA, raspunzand la o intrebare adresata de jurnalisti.

Victoria Nuland a transmis, la conferinta de presa organizata sambata la sediul MAE, ca Statele Unite sprijina consolidarea statului de drept in Romania si a salutat proiectele comune ale celor doua tari.

Ulterior, la intalnirea cu societatea civila, ea nu a vrut sa raspunda la intrebarea "Aveti incredere in Victor Ponta?".

"Nu ...citeste mai departe despre "Victoria Nuland: E o coincidenta ca nu m-am intalnit cu premierul Victor Ponta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nuland intalnire Victor Ponta, #Nuland vizita Romania, #Nuland discutii Ponta, #emisar SUA vizita Romania , #Stiri International