Vicepresedintele lui Trump a fost huiduit pe Broadway, la un spectacol-fenomen cu homosexuali, negri si imigranti

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 16:07
778 citiri
Vicepresedintele lui Trump a fost huiduit pe Broadway, la un spectacol-fenomen cu homosexuali, negri si imigranti
Foto: Twitter/@mike_pence

Mike Pence, vicepresedintele ales al Statelor Unite, a fost huiduit pe Broadway, vineri seara, la o reprezentatie a musicalului "Hamilton".

Spectacolul a trebuit sa fie intrerupt de mai multe ori din cauza huiduielilor si fluieraturilor spectatorilor adresate politicianului republican, informeaza revista Variety.

Mike Pence, care va deveni vicepresedinte al Statelor Unite pe 20 ianuarie, a mers sa vada o reprezentatie a spectacolului "Hamilton", un musical pe ritmuri hip-hop, insa vizita lui pe Broadway nu a decurs asa cum se astepta, deoarece spectatorii l-au fluierat si huiduit copios, in mai multe reprize.

In momentul in care Mike Pence a patruns in sala principala a Teatrului Richard Rodgers de pe Broadway, politicianul republican a fost intampinat de un val de fluieraturi, desi au existat si spectatori care l-au aplaudat.

Potrivit unui mesaj publicat pe Twitter de jurnalistul Mark Harris, cei mai multi dintre spectatorii de pe Broadway sunt in general turisti si ...citeste mai departe despre "Vicepresedintele lui Trump a fost huiduit pe Broadway, la un spectacol-fenomen cu homosexuali, negri si imigranti" pe Ziare.com

#Mike Pence huiduit Broadway, #spectacol Hamilton Mike Pence Broadway , #Stiri International