Verdictul unui analist celebru: Putin conduce prin teroare - ori a ordonat, ori a permis uciderea lui Nemtov

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 17:10
834 citiri

Orice complot impotriva lui Boris Nemtov, asasinat vineri noaptea la Moscova, ar fi fost cunoscut de Kremlin. Vladimir Putin fie stia de planul pentru asasinarea lui Nemtov, fie a tolerat acest plan, este de parere Ben Judah, fost reporter Reuters la Moscova si autor al cartii "Imperiul fragil".

Vladimir Putin conduce Rusia folosindu-se de trei lucruri: bani, propaganda si teroare, scrie analistul intr-un editorial postat pe The Telegraph.

Boris Nemtov, asasinat langa Kremlin: Rusia arunca pisica la teroristii jihadisti

Cand economica rusa a fost in plina expansiune, iar pretul petrolului a depasit 100 de dolari pe baril, Putin a condus Rusia aproape in intregime cu bani: a aruncat cu bani, inclusiv catre elitele rusesti, a folosit o doza mica de propaganda si o injectie de teroare. Acum, ca banii se termina, se schimba ecuatia. Astazi, Rusia este condusa in mare parte prin propaganda si teroare, scrie celebrul analist.

Boris Nemtov nu a facut niciun pas, nu a respirat fara ...citeste mai departe despre "Verdictul unui analist celebru: Putin conduce prin teroare - ori a ordonat, ori a permis uciderea lui Nemtov" pe Ziare.com

#Boris Nemtov teroare Putin, #Boris Nemtov impuscat Moscova, #opinii asasinat Boris Nemtov , #Stiri International