In sfarsit, la Venetia va scadea nivelul apei, dupa o saptamana de dezastru

Luni, 18 Noiembrie 2019, ora 09:43
980 citiri
In sfarsit, la Venetia va scadea nivelul apei, dupa o saptamana de dezastru
Foto: Arhiva Ziare.com

Venetia va avea parte de o perioada de calm dupa mai multe zile de inundatii.

In zilele urmatoare, se preconizeaza ca nivelul apei va scadea, iar scolile urmeaza sa se redeschida luni, au informat responsabilii orasului, informeaza DPA.

Prognoza meteo ramane insa nefavorabila pentru alte parti ale tarii.

Serviciul de aparare civila din Italia a avertizat cu privire la noi episoade de inundatii in urmatoarele zile, in special in regiunea Emilia-Romagna, in jurul orasului Bologna si in Toscana.

Venetia a fost inundata in proportie de circa 70% duminica, dupa ce nivelul apei a crescut la 150 de centimetri deasupra nivelului marii, potrivit primarului orasului.

Piata San Marco, aflata la cel mai scazut nivel din Venetia, a fost din nou inundata duminica, iar accesul turistilor a fost restrictionat in conditiile in care orasul-laguna, inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO, a fost afectat pentru a treia oara in aceasta saptamana de o "acqua alta".

Venetia, lovita de o maree istorica. Imagini fabuloase cu inundatiile (Foto&Video)Venetia sub ape: Guvernul italian declara starea de urgentaSediul Consiliului regional din zona Venetia a fost inundat, imediat dupa ce institutia a respins masuri de combatere a schimbarilor climatice (Foto)Venetia sub ape: Nivelul de alerta meteorologica a fost scazut usor ...citeste mai departe despre "In sfarsit, la Venetia va scadea nivelul apei, dupa o saptamana de dezastru" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#venetia inundata ploi , #Stiri International