Vehicule militare rusesti au intrat in Ucraina - ministru de Externe

Vineri, 15 August 2014, ora 13:23
921 citiri

Zeci de vehicule militare rusesti au trecut granita si au ajuns in Ucraina, joi seara, potrivit ministrului de Externe din Lituania, acesta fiind primul oficial care anunta aceasta informatie.

Potrivit unor rapoarte citate de Linus Linkevicius, 70 de vehicule militare rusesti au trecut granita cu Ucraina in timpul noptii, relateaza agentia Reuters, citata de CNBC.

"Suntem foarte ingrijorati in legatura cu situatia aflata in desfasurare (in Ucraina) deoarece, pe de o parte, vorbim foarte mult despre acest asa-numit convoi umanitar, insa, in acelasi timp, vedem ca lucrurile avanseaza si avem rapoarte ca, in timpul noptii, 70 de piese de echipament militar au intrat pe la frontiera", a spus seful diplomatiei lituaniene, sambata, la sosirea la o intalnire de urgenta a ministrilor de Externe din Uniunea Europeana.

Convoiul umanitar trimis de Kiev a ajuns in estul Ucrainei

Sambata are loc, la Bruxelles, reuniunea sefilor diplomatiilor din statele membre UE, care are ca tema ...citeste mai departe despre "Vehicule militare rusesti au intrat in Ucraina - ministru de Externe" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vehicule militare rusesti Ucraina, #vehicule militare intrat Ucraina, #convoi umanitar Rusia Ucraina , #Stiri International