Vecinii americanilor cumpara elicoptere militare de la rusi

Marti, 02 Mai 2017, ora 14:10
2311 citiri
Vecinii americanilor cumpara elicoptere militare de la rusi
Foto: captura video Youtube

Autoritatile mexicane sunt gata de o achizitie militara importanta, urmand a cumpara un nou lot de elicoptere militare de transport Mi-17, produse in Rusia.

Anuntul a fost facut, marti, de seful departamentului de marketing al agentiei Rosoboronexport, Alexander Denisov, pentru Sputnik News.

"Elicopterele de tip Mi-17 sunt folosite de agentiile de aparare si de aplicare a legii din Mexic. Partea mexicana planuieste sa cumpere un nou lot de asemenea elicoptere de la Rusia si ia in calcul propunerile pregatite de noi", a spus Denisov.

Acesta a adaugat ca Rosoboronexport este gata sa furnizeze elicoptere rusesti altor tari din regiune, precum Bolivia, Chile sau Paraguay.

Rusia a furnizat sau a discutat contracte de furnizare de elicoptere in tari din America Latina de cativa ani. De exemplu, in luna noiembrie 2012, Mexic a primit un lot de trei elicoptere Mi-17V-5 pentru marina.

Rosoboronexport este agentia rusa de stat care intermediaza exporturile si importurile de produse, tehnologii si servicii de aparare. ...citeste mai departe despre "Vecinii americanilor cumpara elicoptere militare de la rusi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mexic elicoptere militare Rusia, #Mexic elicoptere militare rusi, #Mexic elicoptere Mi17 Rusia , #Stiri International