Varoufakis: Grecia se poate descurca si fara un nou imprumut

Sambata, 02 Mai 2015, ora 15:30
1273 citiri
Varoufakis: Grecia se poate descurca si fara un nou imprumut
Foto: vitaleevan.org

Grecia s-ar putea descurca si fara un nou imprumut, a dat asigurari, sambata, ministrul elen al finantelor, Yanis Varoufakis, in conditiile in care guvernul de la Atena depune eforturi disperate pentru a debloca fondul de salvgardare.

Grecia "se poate descurca (fara un nou imprumut - n.red.). Una dintre conditii o constituie, insa, o importanta restructurare a datoriei", a afirmat Varoufakis, intr-un interviu acordat cotidianului de centru-stanga Efimerida ton Sindakton, citat de AFP.

Intrebat daca au existat discutii "in culisele negocierilor" cu privire la o reducere a datoriei, controversatul ministru de finante al Greciei a raspuns afirmativ.

Varoufakis, al carui stil arogant ii agaseaza pe omologii europeni, i-a descris pe acestia drept "parteneri divergenti". Acestia sunt "partenerii guvernati de frica cei care au provocat criza si 'solutia' la criza, despre care intreaga lume stie, de fapt, ca este instabila si tinde sa duca la noi probleme", a adaugat ...citeste mai departe despre "Varoufakis: Grecia se poate descurca si fara un nou imprumut" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#datorie Grecia, #negocieri imprumut Grecia, #Grecia faliment datorie , #Stiri International