Cât te costă o vacanță în Mykonos, insula bogaților. O cameră cu un pat și fără vedere sare de 200 de euro pe noapte

Joi, 28 Iulie 2022, ora 04:00
511 citiri
Cât te costă o vacanță în Mykonos, insula bogaților. O cameră cu un pat și fără vedere sare de 200 de euro pe noapte
Costul unui iaht de șase persoane, în Mykonos, sare de 20.000 de lei pe noapte FOTO Pixabay

Stațiunea grecească Mykonos, aflată în arhipelagul insulelor Ciclade, la marea Egee, este recunoscută la nivel internațional drept destinația de vacanță a miliardarilor lumii, prețurile pentru o noapte de cazare fiind pe măsura renumelui.

Dacă vrei să-ți faci vacanța în același loc cu Leo DiCaprio, Ariana Grande, Usain Bolt sau cu CEO-ului Tesla și SpaceX, Elon Musk sau de vedetele autohtone este cazul să te aștepți la prețuri care pornesc de la 1500 de lei pe noapte doar cazarea, pentru o cameră, în plin sezon estival. Pentru pretențioșii care își permit extravaganțe, există varianta iahturilor care se pot închiria cu 20.000 de lei pe noapte.

Într-o simulare făcută pe booking de reporterii ziare.com, o vacanță de o săptămână în Mykonos, pentru două persoane, într-o vilă de patru stele, doar cu mic dejun inclus, prețul depășește lejer 5000 de euro.

Specifice acestei insule sunt celebrele vile văruite în alb, care au vedere spectaculoasă către mare, cu piscină infinity și nu hotelurile cât un mall, caracteristice stațiunilor turcești, de exemplu. Conceptul de cazare este cu totul altul, aici venind în special turiștii care au nevoie în primul rând de intimitate și de confort mult peste ceea ce poate oferi o cameră banală de hotel.

Astfel, pentru o suită de lux, care oferă servicii de patru stele, cu două camere, fiecare prevăzută cu pat matrimonial, cu vedere la mare, se vinde pentru o noapte în perioada 1-2 august, cu 4555 lei, în condiții de reducere de preț. Anterior căutării noastre, aceeași suită se vindea, în aceeași perioadă, cu 4872 de lei pe noapte. Această vilă este deschisă din anul 2011 și se află la 550 de metri de plaja Ftelia. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită, conform informațiilor existente pe site, dar și de piscină și terasă.

O cameră într-un hotel boutique, aflat tot în apropiere de plaja Ftelia (la 6 minute de mers pe jos), se vinde cu 1762 de lei pe noapte în perioada 1-2 august 2022. Este o cameră pentru două persoane cu vedere la mare. Pentru un pat în plus în cameră, prețul sare de 2100 de lei pe noapte.

O altă vilă care oferă servicii de cinci stele, inclusiv meniu vegan, vinde o cameră pentru trei persoane cu 3255 de lei pe noapte, iar pentru o suită matrimonială, prețul crește la 3500 de lei pe noapte. Această unitate de cazare este dotată cu piscină și centru spa, în plus oferă gr ...citeste mai departe despre "Cât te costă o vacanță în Mykonos, insula bogaților. O cameră cu un pat și fără vedere sare de 200 de euro pe noapte" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iaht lux, #mykonos, #insula Grecia, #vacanta, #vacanta grecia, #cazare , #Stiri International