Vacanta a la grec: Tot ce trebuie sa stie turistii despre criza elena

Luni, 06 Iulie 2015, ora 19:15
1271 citiri

Referendumul din Grecia, prin care elenii au respins categoric pachetul de reforme propus de creditorii internationali, a ridicat un val de incertitudine pentru milioanele de turisti care planificasera sa-si petreaca vacanta in insulele grecesti.

Cum iesirea Greciei din zona euro pare un scenariu din ce in ce mai probabil, cum bancile si-au tras obloanele cel putin pana vineri si cum exista ingrijorari ca grecii se vor confrunta cu o penurie a bunurilor de baza, multi turisti se intreaba acum daca ar trebui sau nu sa isi anuleze vacanta, scrie CNN.

Grecia a spus NU Europei - LIVE

Exista o multime de scenarii, o avalansa de intrebari care nu au primit inca raspuns, dar cu certitudine un dezavataj pentru turisti ar fi neplacerile legate de tranzactii financiare.

Acest lucru ar putea insemna doar asteptarea la coada, la bancomat. Insa exista si riscul ca turistii sa ramana blocati in cazul unei penurii de combustibil sau sa intampine alte probleme logistice aduse de criza in ...citeste mai departe despre "Vacanta a la grec: Tot ce trebuie sa stie turistii despre criza elena" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta Grecia criza, #turism vacante Grecia , #Stiri International