UPS raporteaza venituri globale de 12,19 mld. dolari in T3

Miercuri, 27 Octombrie 2010, ora 12:05
1012 citiri

UPS a raportat in treilea trimestru al acestui an o crestere de 69% a castigurilor fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a unor venituri globale cu 9,3% mai mari, pana la 12,19 miliarde de dolari, a anuntat miercuri compania, informeaza NewsIn.

Aceste rezultate au generat un profit operational ajustat de 1,5 miliarde de dolari, in crestere cu 62% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Castigurile raportate per actiune diluata au fost de 0,99 dolari, o crestere de 80% fata de valoarea de 0,55 dolari din aceeasi perioada a anului trecut.

Pe durata celui de-al treilea trimestru, UPS a inregistrat un profit dupa impozitare de 61 milioane de dolari, datorita vanzarilor imobiliare, se mai arata in comunicatul companiei.

In primele noua luni din 2010, UPS a generat un flux de numerar liber de 3,5 miliarde de dolari.

De asemenea, compania a platit dividende in valoare de 1,36 miliarde de dolari, a investit 1 miliard de dolari in cheltuieli de capital si a rascumparat 9,3 milioane de actiuni pentru 589 milioane de dolari.

"Pe baza estimarilor comerciantilor retail si a economistilor, ne asteptam la o crestere modesta in perioada de varf a sezonului de vacanta. Majoram intervalul orientativ pentru intregul an 2010 si estimam o crestere a castigurilor ajustate per actiune de peste 50% fata de anul trecut", a declarat directorul financiar al companiei, Kurt Kuehn.

 

#ups profit actiuni crestere , #Stiri International