Unii rusi cred ca lumea e condusa de miliardari, masoni sau de americani

Vineri, 19 Septembrie 2014, ora 11:40
1059 citiri
Unii rusi cred ca lumea e condusa de miliardari, masoni sau de americani

Aproape jumatate dintre rusii care au participat la un sondaj cred ca lumea este guvernata de o organizatie care controleaza autoritatile din diferite tari ale lumii.

Astfel, 45 la suta dintre rusi au raspuns unui studiu al centrului pentru studierea opiniei publice (Vtsiom), scrie site-ul italian TM News.

In sondajul realizat la nivel national se arata ca 22 la suta dintre respondenti cred ca organizatia ce conduce lumea este formata din miliardari si bancheri din toata lumea, in timp ce 6 la suta din ei cred ca americanii conduc lumea.

Politicienii (5 la suta), masonii (4 la suta) si miliardarii americani (2 la suta) fac parte si ei dintre cei care formeaza organizatia ce controleaza lumea, potrivit raspunsurilor celor inclusi in studiu.

De asemenea, 32 la suta dintre cei care au raspuns studiului cred ca sursa elitei este "dorinta de putere, dorinta de a-i controla pe altii si de a administra ...citeste mai departe despre "Unii rusi cred ca lumea e condusa de miliardari, masoni sau de americani" pe Ziare.com

#studiu rusi conducere lume, #rusi lume conducere , #Stiri International