Ungaria va primi un retur de peste 19.000 de imigranti din Europa

Sambata, 01 August 2015, ora 22:30
813 citiri
Ungaria va primi un retur de peste 19.000 de imigranti din Europa
Foto: Hungary Today

Peste 19.000 de imigranti ar putea fi trimisi inapoi in Ungaria de catre Germania, Austria, Franta, Suedia si Cehia, in baza Acordului de la Dublin, a declarat ministrul ungar al Afacerilor Interne, Sandor Pinter.

Pinter raspundea astfel, in scris, vineri, unei interpelari din partea opozitiei cu privire la numarul de imigranti care urmeaza sa fie trimisi inapoi in Ungaria de catre alte state membre ale Uniunii Europene (UE), relateaza MTI.

In total, 19.288 de solicitari au fost formulate catre autoritatea ungara in domeniul imigratiei, cele mai multe de catre Germania si Austria, a precizat el.

De asemenea, 66.788 de persoane au solicitat azil politic in Ungaria de la inceputul anului, afirma Pinter, adaugand ca peste 43.000 de proceduri au fost incheiate, deoarece solicitantii au parasit tara intre timp.

Aceste date sugereaza, in opinia sa, ca imigrantii au depus cereri similare in alte state si ca, in baza ...citeste mai departe despre "Ungaria va primi un retur de peste 19.000 de imigranti din Europa" pe Ziare.com

#Ungaria imigranti Europa, #Ungaria imigranti UE , #Stiri International