Ungaria si-a resetat politica externa si joaca la doua capete - analisti romani

Sambata, 21 Februarie 2015, ora 16:39
1381 citiri
Ungaria si-a resetat politica externa si joaca la doua capete - analisti romani
Foto: askanews.it

Ungaria este statul membru NATO care si-a resetat politica externa si joaca la doua capete prin parteneriatul cu Rusia, punand in primejdie proiectul european.

Aceasta este una dintre concluziile dezbaterii publice "Puntea Moscova - Budapesta peste Ucraina si Romania", organizata saptamana aceasta de Fundatia Universitara a Marii Negre (FUMN) sub egida Academiei Romane.

Dan Dungaciu, presedintele Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale al Academiei Romane (ISPRI) si al Fundatiei Universitare a Marii Negre (FUMN), a precizat in debutul discutiilor ca dezbaterea este dedicata unui parteneriat "foarte interesant" intre Ungaria si Rusia.

"Avem o vizita la Budapesta, prima pe care presedintele Putin o face dupa conflictul din Ucraina si evenimentele ce s-au petrecut in Crimeea. Este prima sa vizita intr-un stat european, intr-un stat euroatlantic.

O vizita care a fost intampinata nu cu proteste masive, la care s-ar fi asteptat unii. Mai multi unguri au iesit ...citeste mai departe despre "Ungaria si-a resetat politica externa si joaca la doua capete - analisti romani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dungaciu Ungaria Rusia Moldova, #Ungaria Rusia relatii, #Ungaria politica externa Rusia, #Putin Budapesta , #Stiri International