Ungaria imparte Europa in doua, cu un gard de 450 de kilometri

Luni, 29 Februarie 2016, ora 14:48
1009 citiri
Ungaria imparte Europa in doua, cu un gard de 450 de kilometri
Foto: Arhiva Ziare.com/Anca Magurean

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat, duminica seara, planurile de constructie a unui gard de sarma ghimpata lung de 450 de kilometri, ce va izola complet Ungaria de sudul Europei. Anuntul a fost facut in discursul anual privind starea natiunii.

Gardul se va lipi de cele deja ridicate la granitele Ungariei cu Serbia si Croatia pentru a crea o bariera de netrecut in fata imigrantilor care se indreapta spre Germania si Scandinavia, scrie Express.

Ungaria s-a razgandit: Ne pregatim pentru gardul la frontiera cu Romania

Orban si-a creat o imagine de aparator al Europei crestine si ignora solicitarile birocratilor Uniunii Europene de a deschide granitele tarii sale in fata milioanelor de imigranti, scrie sursa citata. Premierul de la Budapesta insista ca apara astfel restul continentului de refugiati.

Gardul plasat de-a lungul granitei cu Romania va crea o enorma bariera ce va taia nordul Europei de Balcani. De indata ce va fi incheiat, se va putea calatori mai departe catre ...citeste mai departe despre "Ungaria imparte Europa in doua, cu un gard de 450 de kilometri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ungaria gard Romania, #Ungaria gard imigranti , #Stiri International