Ungaria, fortareata Europei: Ridica inca un gard la granita - avertizare pentru romani de la MAE

Vineri, 18 Septembrie 2015, ora 09:52
807 citiri
Ungaria, fortareata Europei: Ridica inca un gard la granita - avertizare pentru romani de la MAE
Foto: Ziare.com

Ungaria a inceput constructia unui gard lung de 41 de kilometri la granita cu Croatia, intr-o incercare de a opri refugiatii sa intre ilegal in tara.

Astfel, potrivit anuntului facut de premierul Viktor Orban intr-un interviu la postul de radio MR1-Kossuth, citat de Bloomberg, masura vine dupa ce imigrantii si-au schimbat ruta ce trecea initial prin granita cu Serbia, de-a lungul careia de asemenea a fost ridicat un gard de autoritatile maghiare.

Ungaria se baricadeaza: Daca va fi nevoie, ridicam un gard si la granita cu Croatia

Orban a mai spus ca Ungaria nu se poate astepta la niciun fel de ajutor din partea Serbiei, Croatiei sau Europei occidentale, in combaterea crizei imigrantilor.

In urma cu doua saptamani, pe 4 septembrie, liderul de la Budapesta anuntase ca, daca va fi nevoie, va fi ridicat un gard si la granita cu Croatia, dupa cel de la granita cu Serbia, pe o lungime de 175 de kilometri.

Presedintele UDMR a gasit latura pozitiva a gardului construit de unguri: ...citeste mai departe despre "Ungaria, fortareata Europei: Ridica inca un gard la granita - avertizare pentru romani de la MAE" pe Ziare.com

#Ungaria gard Croatia, #Ungaria gard Serbia, #Ungaria gard refugiati, #Ungaria gard imigranti , #Stiri International