Unde ar putea avea loc intalnirea dintre Trump si Putin

Miercuri, 27 Iunie 2018, ora 08:13
874 citiri
Unde ar putea avea loc intalnirea dintre Trump si Putin
Foto: Arhiva (Kremlin)

Capitala Finlandei, Helsinki, este considerata drept posibila locatie pentru un summit intre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau rus, Vladimir Putin, a declarat marti un oficial american.

Secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca este posibil ca Donald Trump sa se intalneasca cu omologul sau rus "intr-un viitor nu prea indepartat", dupa vizita consilierului pentru securitate nationala al Casei Albe, John Bolton, la Moscova, in aceasta saptamana, relateaza Reuters.

Mass-media din Rusia au citat Kremlinul care a declarat saptamana trecuta ca nu exista planuri pentru o intrevedere cu Trump inaintea summit-ului NATO de la Bruxelles din perioada 11-12 iulie. Trump este asteptat sa participe la acest summit.

Citeste si Trump a spus ca este posibil sa se intalneasca cu Putin in aceasta varaPutin se declara pregatit pentru o intalnire cu Trump si-i acuza pe ceilalti lideri G7 de "barfe imaginare" ...citeste mai departe despre "Unde ar putea avea loc intalnirea dintre Trump si Putin" pe Ziare.com

#intalnire Trump Putin , #Stiri International