Un student care a candidat in gluma este al doilea in sondaje pentru presedintia Serbiei: Trimiteti toti banii in buzunarele mele

Vineri, 31 Martie 2017, ora 22:21
667 citiri
Un student care a candidat in gluma este al doilea in sondaje pentru presedintia Serbiei: Trimiteti toti banii in buzunarele mele
Foto: captura Youtube

Luka Maksimovic este un student si umorist de 25 de ani care si-a depus in gluma candidatura la presedintia Serbiei si intreaga sa campanie a fost plina de sarcasm si de declaratii care ar trebui sa ii faca pe sarbi sa tremure.

Cu toate acestea, tanarul a ajuns pe locul doi in sondaje, arata Huffington Post.

Totul a inceput ca o gluma, iar Luka interpreteaza un personaj, Ljubisa Beli Preletacevic, care inseamna "cel alb" in limba sarba. Tocmai de aceea el apare mereu purtand un costum alb, uneori inclusiv o haina de blana si accesorii opulente.

"Nu va fi niciun corupt - cu exceptia mea, desigur", a spus Luka Maksimovic la un miting recent. "Va rog trimiteti toti banii direct in buzunarele mele", a adaugat tanarul.

In doar cateva saptamani dupa anuntarea candidaturii, el a trecut in fata a peste zece candidati pentru aceeasi functie.

Chiar si Luka a fost luat prin surprindere de ceea ce se intampla in tara sa. "Este cu siguranta ceva gresit in tara asta, daca un personaj ireal poate atinge multimile in felul acesta", a spus el.

A.G. ...citeste mai departe despre "Un student care a candidat in gluma este al doilea in sondaje pentru presedintia Serbiei: Trimiteti toti banii in buzunarele mele" pe Ziare.com

#Luka Maksimovic presedintie Serbia, #Luka Maksimovic Serbia , #Stiri International