Atac criminal la New York: O masina a intrat in multime la doi pasi de unde au cazut Gemenele. 8 oameni au murit (Foto & Video)

Miercuri, 01 Noiembrie 2017, ora 01:01
794 citiri
Atac criminal la New York: O masina a intrat in multime la doi pasi de unde au cazut Gemenele. 8 oameni au murit (Foto & Video)
Foto: captura video Twitter/@NYCityAlerts

Un sofer a intrat intentionat cu o camioneta in multime, marti, pe o strada din cartierul new-yorkez Manhattan. Vehiculul a lovit, de asemenea, un autobuz scolar.

8 persoane au murit si 12 au fost ranite.

Soferul, un tanar de 29 de ani, a fost retinut, dupa ce a fost impuscat in abdomen de Politie, iar acum se afla internat la spital.

Cand a fost prins, avea asupra lui o pusca de paintball si un pistol cu aer comprimat, asa ca focurile de arma auzite de martori puteau proveni doar de la fortele de ordine.

Autoritatile ancheteaza incidentul ca fiind un atac terorist, care a avut loc la cativa pasi de noua cladire a World Trade Center, construita pe locul unde au picat Turnurile Gemene pe 11 septembrie 2001.

In apropiere se afla si liceul Stuyvesant, o prestigioasa scoala din Manhattan.

Ziare.com v-a transmis in format LIVE TEXT cele mai noi informatii despre acest eveniment nefericit din SUA:

01:01 - CNN sustine ca atacatorul ar fi originar din Uzbekistan si ar fi venit in SUA in 2010. Iar acum locuieste in Tampa, Florida.

00:30 - Donald Trump a revenit cu un nou tweet: "Nu trebuie sa permitem ISIL (Statului Islamic - n.red.) sa se intoarca sau sa intre in tara noastra, dupa ce l-am invins in Orientul Mijlociu si in alte parti. Destul!"

We must not allow ISIS to return, or enter, our country after defeating them in the Middle East and elsewhere. Enough!- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 31 octombrie 2017

23:55 - Politia a confirmat ca suspectul are 29 de ani, dar nu i-a divulgat identitatea. Seful politiei din New York, comisarul James P. O'Neill, a spus ca soferul a intrat cu o masina inchiriata intr-un autobuz scolar. Doi copii si doi adulti au fost raniti.

Cand a fost prins, avea asupra lui o pusca de paintball si un pistol cu aer comprimat, transmite The Guardian.

23:48 - Primarul orasului a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre un gest de lasitate al criminalului si a spus ca cetatenii din New York nu se vor lasa intimidati, "nu vor ceda in fata unor astfel de actiuni", desi e "o zi foarte dureroasa in orasul nostru".

23:44 - Prima reactie de la Donald Trump a venit pe Twitter: "In New York City, se pare ca este un alt atac al unei persoane foarte bolnave si demente. Fortele de ordine urmaresc indeaproape. NU IN SUA!"

In NYC, looks like another attack by a very sick and deranged person. Law enforcement is following this closely. NOT IN THE U.S.A.!- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 31 octombrie 2017 ...citeste mai departe despre "Atac criminal la New York: O masina a intrat in multime la doi pasi de unde au cazut Gemenele. 8 oameni au murit (Foto & Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#camion intrat multime New York victime , #Stiri International