Un roman are un site cu milioane de vizitatori care a raspandit stiri false in avantajul lui Trump

Marti, 22 Noiembrie 2016, ora 10:06
951 citiri
Un roman are un site cu milioane de vizitatori care a raspandit stiri false in avantajul lui Trump
Foto: Ending the Fed

Un roman de 24 de ani detine site-ul Ending the Fed, care a raspandit stiri false in timpul campaniei electorale din America, avantajandu-l pe Donald Trump.

Iata cateva dintre stirile false lansate de site-ul romanului: Papa Francisc il sustine pe Trump, jurnalista Megyn Kelly a fost concediata de la Fox News din cauza ca ar sustine-o in secret pe Hillary Clinton, Clinton vinde arme Statului Islamic, Fundatia Clinton a dat milioane de dolari directorului FBI.

Site-ul romanului are lunar 3,3 milioane de vizitatori unici in America.

Ca o comparatie, USA Today are lunar 1,9 milioane de unici, iar LA Times are 3,6 milioane de vizitatori unici lunar. De asemenea, Snopes.com - un site care demonteaza stirile false - are 30,2 milioane de unici pe luna.

Contactat de presa, romanul Ovidiu Dobrota a spus ca este mandru ca a putut sa il sprijine pe Donald Trump, adaugand ca site-ul sau este unul de propaganda si ca nu este foarte diferit de ceea ce fac marile agentii de presa, arata ...citeste mai departe despre "Un roman are un site cu milioane de vizitatori care a raspandit stiri false in avantajul lui Trump" pe Ziare.com

#roman site stiri false Trump, #roman site stiri false, #stiri false campanie America , #Stiri International