Un roman a fost rapit in Nigeria - celula de criza la nivelul MAE UPDATE

Marti, 11 Octombrie 2016, ora 14:31
760 citiri
Un roman a fost rapit in Nigeria - celula de criza la nivelul MAE UPDATE
Foto: Pixabay

Un roman a fost rapit, luni, in sudul Nigeriei, de persoane inarmate. Barbatul se numeste Christian Nedelcu si este inginer.

Informatia a aparut intai in presa din Nigeria, pe DailyPost.ng. Publicatia anunta ca politia din statul Delta, aflat la malul Golfului Guineea, a confirmat acest incident.

In plus, insarcinatul cu afaceri al Romaniei la Abuja, Gheorghe Predescu, este citat in articol cu o declaratie in care cere guvernului federal, inspectorului general de politie si altor agentii de securitate sa demareze o ancheta si sa ia toate masurile pentru salvarea inginerului roman.

UPDATE 15:10 - Putin mai tarziu informatia a fost confirmata si de Ministerul Afacerilor Externe, care a subliniat intr-un comunicat remis presei ca "Ambasada Romaniei la Abuja urmareste cu atentie cazul".

"Familia cetateanului roman a fost notificata cu privire la acest incident. Reprezentantii misiunii diplomatice romane sunt in contact permanent cu autoritatile federale nigeriene competente, cu ...citeste mai departe despre "Un roman a fost rapit in Nigeria - celula de criza la nivelul MAE UPDATE" pe Ziare.com

#roman rapit Nigeria, #incident roman Nigeria , #Stiri International