Un razboi total SUA-Rusia, solutia pentru pacea in lume? McCain: Sa intensificam suferinta Rusiei

Joi, 15 Octombrie 2015, ora 15:44
1194 citiri
Un razboi total SUA-Rusia, solutia pentru pacea in lume? McCain: Sa intensificam suferinta Rusiei
Foto: Facebook/John McCain

Interventia militara a Rusiei in Siria de partea presedintelui Bashar al-Assad este cea mai recenta evolutie dezastruoasa in Orientul Mijlociu sub Administratia lui Barack Obama si un alt regres umilitor pentru Statele Unite.

Cum a facut-o si in timpul altor crize, Casa Alba se poticneste din nou, sustine senatorul american John McCain intr-un editorial publicat pe site-ul CNN.

In urma cu cateva saptamani, scrie republicanul, Administratia Obama a avertizat Rusia sa nu isi trimita fortele armate in Siria. Rusia a facut-o oricum. Atunci, SUA au incercat sa blocheze accesul Rusiei la spatiul aerian in drumul sau spre Siria. A esuat.

Razboi in Siria: SUA si Rusia, aproape de semnarea unui acord aerian

Consecinta? Presedintele Barack Obama a fost de acord, pentru prima data in doi ani, sa participe la o intalnire oficiala cu Vladimir Putin.

Oficialii din Apararea americana s-au grabit sa poarte negocieri cu militarii rusi in legatura cu implicarea in Siria. Iar secretarul de ...citeste mai departe despre "Un razboi total SUA-Rusia, solutia pentru pacea in lume? McCain: Sa intensificam suferinta Rusiei" pe Ziare.com

#John McCain Rusia, #John McCain razboi Rusia, #rusia implicare siria, #razboi SUA Rusia , #Stiri International